EĞLEN BİLİM

Eğlen Bilim olarak 2008 yılından bugüne anaokulu, ilkokul ve ortaokul seviyesinde, müfredatı
destekleyici bilimsel atölyeler ve deney gösterileri yapıyoruz. Bu etkinliklerde farklı konu ve
temalarda temel bilimsel kavramları interaktif, teatral, merak uyandırıcı bir biçimde
sunuyoruz ve temalarımızı işbirliği yapılan kurumlarla ortak görüş alışverişi doğrultusunda her
geçen gün yeniliyoruz.

Eğlen Bilim öğretmen, mühendis ve sanatçılardan oluşan ekibi ile hazırladığı eğitimlerin
içeriğini kendisi üretmektedir ve bu konuda Türkiye’de “ilk”tir.
Misyonumuz ülke gençlerinin bu etkinlikler yardımıyla bilimin eğlenceli yüzü ile tanışması ve
böylece bilimsel düşünme yöntemini hayatlarına dahil edebilmeleridir.

OZAN ERBAK

Eğlen Bilim Eğitmeni
1981 yılında İstanbul’da doğdu. İTÜ’den 2005 yılında mezun olduktan sonra 2012 yılında Kadir Has Üniversitesi Film Drama yüksek lisansını tamamladı. 2007 yılında İTÜ Bilim Merkezi’nin kurucu ekibinde yer aldı. 2008 yılında kurduğu Eğlen Bilim firması ile İTÜ Bilim Merkezi'nin tüm bilim etkinliklerini halen İTÜ adına gerçekleştirmeye devam etmektedir.2017 yılında Eğlen Bilim İzmir şubesini açtı. Tiyatro ile ilgilendiği süre boyunca Netaş, Tübitak ve Vodafone gibi şirketlerde tiyatro eğitimi verdi. Onlarca tiyatro oyununa imza attı. Kurulduğu günden bu yana BİLİMSEV Bünyesinde atölye çalışmalarına devam etmektedir.