ÜRETEN OKUL

Bilimsev Koleji olarak en büyük hedeflerimizden bir tanesi çocuklarımızı tüketen değil, üreten bireyler olarak yetiştirmektir.
Bu amaç doğrultusunda çocuklarımızın da katılımı ile bir çok doğal ürün geliştirmekte ve üretmekteyiz.

YAĞSEV

Kampüsümüzde bulunan 400den fazla zeytin ağacımızı öğrencilerimiz ile birlikte buduyor,
zeytinleri birlikte topluyor ve Bademler zeytinyağı fabrikasına birlikte teslim ediyoruz.

KÖPÜKSEV

Zeytin yağı üretimimizde ortaya çıkan ve sofrada tüketilemeyecek yağlar ile doğal sabun üretiyoruz.

REÇELSEV

Bahçemizden öğrencilerimiz ile birlikte topladığımız meyvelerimizle lezzetli ve doğal reçeller üretiyoruz.

TURŞUSEV

Çocuklarımız ile birlikte birbirinden lezzetli turşular kurup, yemek saatlerimizde afiyetle yiyoruz.

FIRINSEV

Derslerimizi özel tasarlanmış mutfak atölyemizde işliyor, okuma yazmayı ve daha birçok konuyu
yaparak yaşayarak öğreniyoruz.

URLA ÜRETİCİ PAZARI

Her yıl İzmir'in Urla ilçesinde yerel üretimi desteklemek için kurulan Üretici Pazarında da yerimizi aldık.